zaterdag 20 april 2013

Welkom

Welkom op mijn nieuwe blog. Mijn eerdere blog onder de naam zo Mooi zo Hip is mischien bij een aantal van jullie wel bekend. Op dat blog is al lange tijd niet geplaatst en facebook vind ik toch minder persoonlijk. Dus een nieuwe start onder een nieuwe naam, die denk ik beter bij mij past.

Bij de Hema heb ik van de week leuke kaarten gekocht. Met het idee deze binnenkort eens te gaan pimpen naar een idee op pinterest. Als dit af is zal ik dit natuurlijk laten zien.

4 opmerkingen:

 1. ik zal waar je van geniet, van haken, snail-mail en leuke dingen die ook leuk vind. Weet jij misschien of er iets van een christelijke snailmail groep bestaat. Dat lijkt mij erg leuk.
  Op het moment ben ik druk met mijn eigen bruiloft voor te bereiden, dat ik het zelf niet op poten kan zetten, maar ik zou het wel heel erg leuk vinden.

  groetjes geeske

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Geeske,

   Ik reageer maar even zo, na wat zoeken heb ik jouw blog gevonden. Deze werkt echter wat anders en het lukt me zo 123 niet om een berichtje achter te laten, dan moet ik een account aanmaken ofzo? Maar goed..... leuk dat je mijn blog gevonden hebt en volger bent geworden. W.b.t. het snailmailen ik ken wel wat mensen die christen zijn en snailmailen, maar volgens mij bestaat er geen groep. Wel een leuk idee natuurlijk. Helaas staat snailmailen hier op het moment op een erg laag pitje, maar misschien leuk om later nog eens op terug te komen. Jij sucses met de voorbereidingen van je bruiloft.

   Vriendelijke groet, Bouwiena

   Verwijderen
 2. 3 jaar later.....is er inmiddels een christelijke snailmail groep?
  Groetjes Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 3 jaar later.....is er inmiddels een christelijke snailmail groep?
  Groetjes Barbara

  BeantwoordenVerwijderen