zaterdag 20 juli 2013

Kadootje

Lisa is uit logeren bij opa en oma op de camping. En er moest een kadootje mee die kant op voor oma, dan kon Lisa namelijk haar zelfgemaakte kadolabel gebruiken. Of ik dus even wat wilde maken.
Dus op verzoek ging ik aan de slag. Ik maakte deze ijsthee set n.a.v. http://theacrea.blogspot.nl/2013/07/zomerse-juffencadeautjessummery.html
Ik vind het er zelf erg leuk uit zien, nu maar hopen dat oma ijsthee lekker vindt.



Post versturen

Eindelijk doe ik weer eens leuke post (in de vorm van snailmail) op de bus. Het snailmailen gaat hier een beetje bij vlagen en stond een poos op een laag pitje. Gisteren heb ik weer een leuke snailmail verzendklaar gemaakt. Ik heb er een beetje een zomers tintje aan gegeven.

vrijdag 19 juli 2013

Tantilly

Vandaag won ik de fotowedstrijd bij www.tantilly.nl Ik nam hier deel aan met deze foto http://www.kleinigheidje.blogspot.nl/2013/07/zonnig-dagje.html Een waardebon van 25 euro was de prijs. Ik bestelde gelijk dit leuke jurkje, dat ik eerder daar al gepast had.

donderdag 18 juli 2013

Knutselavondje

De kids op bed en even rustig, helemaal alleen aan de freubel. Dat dacht ik gisteravond dus........Eerst kwam de oudste naar beneden en die schoof aan. Niet veel later kwam de jongste en die leek dat knutselen ook wel wat. Het is ook veel te warm boven. Dus zaten wij rond 21:00 uur nog gezellig met z'n drietjes aan de knutsel. Ik maakte het bovenste rijtje. Lisa de onderste labels en Niene kreeg de restjes van ons en maakte daar ook een leuke label van.

Kringloop

Onlangs zei ik tegen mijn moeder dat ik toch ook maar eens meer langs rommelmarkten/ de kringloop moet. Ik zie soms mensen in blogland met zulke leuke dingen voorbij komen. En kijk eens wat mijn moeder van de kringloop voor me meebracht. Ik vind het een superleuk blik!

dinsdag 16 juli 2013

Haken aan zee

Vandaag heerlijk zitten haken, aan zee! Ik ben bezig met een elise sjaal. Voor mij mist deze wat kleur (roze met name). Dus ik twijfel nog of ik hem ook echt voor mijzelf maak. Maar dit patroon haakt lekker weg als je eenmaal de slag te pakken hebt.

maandag 15 juli 2013

Round robin notebook

Ik doe al een poosje mee aan een rr-boekje voor Christen vrouwen. Dit stond echter even op een heel laag pitje. Van de week had ik  weer vollop energie en inspiratie hiervoor. Ik maakte o.a. deze bladzijdes.

vrijdag 12 juli 2013

Theepotjes

Deze theepotje heb ik een tijdje terug al gehaakt en ik heb ze gisteren maar eens in elkaar gezet. Ik maakte ze allebei in oilily stijl.





zondag 7 juli 2013

Haakwerk

Wat een heerlijke start van de vakantie! We genieten hier van het mooie weer. De meiden spelen heerlijk buiten en ik strijk neer met mijn haakwerk. Na een hele lap wit kon ik vandaag eindelijk beginnen aan de vrolijk gekleurde rand van mijn omslagdoek. Het idee voor deze omslagdoek zag ik al op meerdere plaatsen in blogland voorbij komen en leek mij wel een mooi vakantieklusje voor straks in Spanje, maar als het zo doorgaat moet ik een nieuw project voor mee naar Spanje bedenken.